Coronavirus har desværre lukke Danmark ned. Derfor skal du være opmærksom på at mange arrangementer i vores område også er aflyst.

 

 

 

 

Tybjergløbet for 3. gang i træk.

Lørdag d. 13. juni 2020

Kom og vær med til en fantastisk dag med god stemning i hyggelige Tybjerg.

Tybjergløbet bliver for tredje gang i træk, i samarbejde med Tybjerg gymnastikforening, landsbyforening og lokalråd for Tybjerg og omegn, afholdt med distancerne:

Marathon 130kr
Halvmarathon 105kr
10,5km 80kr
6,1km 55kr
1km børneløb (på Tybjerg privatskoleskole) 30kr

Startskuddet lyder kl. 9.00 på græsplænen bag Tybjerg privatskole (se skiltning)

Afhentning af chip og startnummer kan ske i tidsrummet fra 8-8.30 på bagsiden af skolen ved målfeltet (Tybjerg Bygade 3)
Her bliver man registreret med navn og løbsdistance. Det forventes at alle står klar til velkomst og info kl. 8.50.

Tilmelding til børneløbet på 30kr, skal ske på mobilepay : box46199

Parkering:
Tybjerg Bygade vil denne dag være spærret for bilkørsel ved kirken /Kornbakken. Beboer-og ærindekørsel vil være tilladt. Deltagere og publikum anmodes om at følge anvisningerne om parkering på Tybjerggård(se skiltene), med indkørsel fra starten af Tybjerg Bygade. Der må ikke parkeres på kirkens, skolens eller forsamlingshusets parkeringspladser.

Toilet/bad/omklædning:
Der vil på skolen være mulighed for at benytte sig af ovenstående faciliteter. Der vil være tydelige skilte.

Forplejning
Der vil være 4 depoter på hele rundstrækningen, det største på skolen ved målområdet. Der vil på det største depot bl.a være frugt, sødt, salt, vand, saft og sodavand. På de 3 andre vil der primært være vand/saft og evt frugt.
Rutebeskrivelse
Der er tale om en let kuperet, naturskøn og idyllisk rundstrækning med en lille afstikker til Tybjergskoven. Alle ruter starter og slutter på Tybjerg privatskole. Løbsdistancen på 6,1 går kun igennem skoven fra og tilbage til skolen. Løbere på Marathon, halvmarathon og 10,5 ruten skal KUN ind i skoven i FØRSTE RUNDE til et bestemt punkt. Info kommer på dagen vedr. dette og der vil være tydelig afmærkning, således at løberne ved hvornår de skal vende om i skoven. Løberne skal derefter følge en rundstrækning igennem Tybjerglille Bakker, Tybjerglille OG Tybjerg henholdsvis 4, 2 og 1 gsng. Ruten er markeret med pile, når ruten ændrer retning og der vil også være flag på ruten så man ved hvilken side man skal løbe i.
Har I spørgsmål på dagen, går løbsarrangører og hjælpere rundt i gule veste. Vi glæder os til at se jer alle, så på med løbeskoene og kom ud i vores skønne natur, som både kan nydes løbende og gående. Til slut vil vi ønske jer alle en fantastisk dag og pas på hinanden derude.

Mvh Lokalråd og landsbyforening for Tybjerg omegn

Tilmelding til alle andre distancer sker på dgi’s hjemmeside på nedenstående link:
https://app.lap.io/event/2020-tybjergloebet

 

 

 

 

 

 

 

Webansvarlig: Mai-Britt Sieben Hansen  •  Mobil: +45 26 29 34 15  •  E-mail: info@tybjerg.info